Κοκκινιστό φιλέτο κοτόπουλο
Υλικά:
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
1 κον κασέ
αλάτι
πιπέρι
1 στικ κανέλα
1 κύβος κοτόπουλο
1 κγ μπαχάρι
2 γαρύφαλλα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
πολτός σκόρδου (δες την συνταγή εδώ)
κόκκινο κρασί
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια, το τσιγαρίζουμε, ρίχνουμε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί κι αυτό και σβήνουμε με κρασί. Ρίχνουμε την τομάτα και τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε νερό περίπου 3 ποτήρια και βράζουμε σε σιγανή φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου