Τυρί κρέμα
Υλικά:
1 κεσές γιαούρτι πλήρες αγελαδινό
1/4 κ.γ αλάτι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε μέσα στο γιαούρτι το αλάτι και το τοποθετούμε σε ένα τουλπάνι (πετσέτα, τούλι, γάζα ο,τι έχετε) και το αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο να στραγγίξει.
Έτοιμο!
Αν θέλουμε να συντηρηθεί παραπάνω, το πλαθουμε μπαλάκια και το βάζουμε σε αποστειρωμένο βάζο με λάδι. Έτσι κρατάει 1 μήνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου