Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Κρέπες (της Χριστίνας Γεωργιοπούλου)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. Κρέπες


















Υλικά για την ζύμη:
500ml γάλα φρέσκο,
350γρ.αλευρι για όλες τις χρησεις,
2αυγα,
1,5 κσ λαδι και
1 πρεζα αλάτι.

Εκτέλεση:
Τα χτυπάτε όλα αυτά σε ένα μπολ και ρίχνετε μια κουτάλα από το μείγμα στο τηγάνι το περιστρέφεται γύρω γύρω την γυρνάτε και την γεμίζετε με ότι θέλετε εσείς είτε θέλετε να την κάνετε αλμυρή είτε θέλετε να την κάνετε γλυκιά ότι σας αρέσει εσάς


Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Χριστίνα Γεωργιοπούλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου