Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Κοτόπουλο αλα κρεμ

Κοτόπουλο αλα κρεμ με μανιτάρια και πιπεριές





















Υλικά:
1 στήθος φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
3 πολύχρωμες πιπεριές
600 γρ κρέμα γάλακτος light
200 γρ μανιτάρια ψιλοκομμένα
αλάτι
πιπέρι
σκόρδο σε σκόνη
1 κύβος κοτόπουλο
λίγο λευκό κρασί
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Σε ένα αντικολλητικό σκεύος ρίχνουμε ελαιόλαδο και μόλις κάψει ρίχνουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει ένα ελαφρύ χρώμα. Σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε λίγο να φύγουν τα υγρά τους. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και τον κύβο και προσθέτουμε και μισό ποτήρι νερό.
Ρίχνουμε και τις πιπεριές τις οποίες τις έχουμε κόψει σε κομμάτια (όχι πάρα πολύ λεπτά γιατί θα λιώσουν) και περιμένουμε να πιεί το ζουμί. Μόλις δέσει είναι έτοιμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου