Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Τορτελίνια αλα κρεμ με μπέικον

Τορτελίνια αλα κρεμ με μπέικον



















Υλικά:
1 συσκευασία τορτελίνια με γέμιση της αρεσκείας σας (εγώ έβαλα με κρέας)
600gr κρέμα γάλακτος Light
Μπέικον ψιλοκομμένο
Τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι
Πιπέρι
Σκόρδο σε σκόνη

Εκτέλεση:
Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες.
Όσο βράζουν βάζουμε σε αντικολλητικό σκεύος το μπέικον να τσιγαρίζεται και μόλις τσιγαριστεί ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και αφήνουμε να πάρει βράση για να αρχίσει να δένει.
Μόλις γίνουν τα τορτελίνια τα παίρνουμε με τρυπητή κουτάλα απευθείας από την κατσαρόλα που βράζουν και τα ρίχνουμε μέσα στην κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε ξανά.
Τρίβουμε λίγο πιπέρι ξανά από πάνω και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου