Υλικά:
• 500 γραμμάρια αλεύρι
• 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα αλεσμένη
• 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
• 350 γραμμάρια λευκή ζάχαρη
• 200 ml γάλα
• 4 μικρά αυγά
• 1 βανιλέτα
• 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά συνεχίζοντας το χτύπημα εκτός από το αλεύρι.
Όταν ανακατευτούν καλά ρίχνουμε και το αλεύρι και χτυπάμε ξανά.
Ψήνουμε στους 180 στον αέρα για 40 λεπτά σε στρογγυλό ταψί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου