Υλικά:
1 πακέτο τορτίγιες
μισό κιλό μοσχαρίσιος κιμάς σωταρισμένος σε λίγο λάδι με αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι και κύβο βοδινού
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 συσκευασία τυρί κρέμα
τυρί τσένταρ τριμμένο
σάλτσα πηχτή ντομάτας που είτε θα φτιάξετε μόνοι σας είτε θα αγοράσετε έτοιμη
βούτυρο για επάλειψη
Εκτέλεση:
Γεμίζουμε στο κέντρο την τορτίγια κατά βάση με το μάτι, με μια κουταλιά τυρί κρέμα, μια κουταλιά κιμά, μια κουταλιά σάλτσα. Ρίχνουμε από πάνω το κρεμμύδι και το τυρί και κλείνουμε σε τετράγωνο και τοποθετούμε στο ταψί με το δίπλωμα κάτω. Αλοίφουμε με βούτυρο και ψήνουμε για 15' στον φούρνο στους 200 βαθμούς αντιστάσεις.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικά της αρεσκείας σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου