Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Τορτελίνια αλα κρεμ (της Χριστίνας Γεωργιοπούλου)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Υλικα:
1πακετο τορτελινια με τυρι,
10φετες ζαμπον τετραγωνάκια,
600γρ.τυρι τριμμένο ρεγκατο,
250γρ.γαλα εβαπορέ και
200γρ κρέμα γάλακτος,
1κουτι μανιτάρια κομμένα,
1πιπερια κόκκινη ψιλοκομμενη
1πιπερια πράσινη ψιλοκομμένη,
αλάτι,
πιπερι

Εκτελεση:
φτιάχνουμε κανονικα τα τορτελινια τα σουρώνουμε και τα Ρίχνουμε μεσα στο πυρεξ μας ... βάζουμε στην κατσαρόλα 2κουταλιές γεματες βούτυρο ριχνουμε μέσα τα μανιτάρια της πιπεριές και τα τσιγαριζουμε καλά, μόλις είναι έτοιμα τα Ρίχνουμε στα πυρεξ μας που εχουμε τα τορτελινια ριχνουμε και την μίση ποσότητα τυριού το ζαμπον και ριχνουμε την κρέμα γάλακτος και το εβαπορέ και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά, ριχνουμε από πανω της άλλη μισή ποσότητα τυριού το βάζουμε στο φούρνο στους 180βαθμους για 30 λεπτάκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου