Υλικά και εκτέλεση για τη βάση:
200 γρ κουακερ αλεσμένο
150 γρ αμύγδαλα ανάλατα ,
τα ανακατεψα με σιρόπι αγαύης περίπου 40 γρ και
ελάχιστη κανέλλα
και το έστρωσα για βάση στην τουρτιερα καρδιά..
για την κρέμα:
χρησιμοποίησα 3 ώριμα αβοκάντο ,
50 γρ σιρόπι αγαύης,
50 γρ κακάο ,
100 μλ γάλα καρύδας και
μια βανίλια..
τα χτύπησα πολυ καλά στο μίξερ και τα έστρωσα από πάνω από την βάση..
οι ρίγες είναι φτιαγμένες με:
100 μλ γάλα καρύδας ,
20 μλ σιρόπι αγαύης ,
20 γρ κακάο και
10 γρ ρυζαλευρο..
τα έδεσα όλα μαζί σε σιγανή φωτιά και αφού κρυώσει και το έβαλα ψυγείο για 2 ώρες έκανα τις ρίγες με κορνε και ενδιάμεσα έβαλα νιφάδες καρύδας για διχρωμία...το βράδυ θα την κόψουμε γιατί πρέπει να παγώσει καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου