Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Κασερόπιτα με Ζαμπόν (της Χριστίνας Γεωργιοπούλου)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




Υλικά:
1πακετο φύλο σφολιάτας,
500γρ.κασερι τριμμένο,
350γρ εμενταλ τριμμένο,
1ντοματα ψιλοκομμένη,
10φετες ζαμπον κομμένο τετραγωνάκια,
2αυγα,
300γρ.κρεμα γάλακτος,
αλάτι και
πιπερι

Εκτέλεση:
βάζουμε σε ένα μπολ ολα τα τυριά μας το κασέρι και το εμενταλ την ντοματα το ζαμπον την κρεμα γαλακτος και το ενα αυγό χτυπημένο πρώτα αλατι και πιπέρι. τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά, βαζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας στο πυρεξ μας. Αφού το εχουμε λαδώσει και το πυρεξ μας και το φύλο μας καλα απο πανω βαζουμε την γέμιση το απλώνουμε καλά να πάει ομοιόμορφα παντου και κλείνουμε και με το άλλο φύλο σφολιάτας απο πανω χτυπάμε το ένα αυγό και το αλείφουμε πάνω στην πίτα μας το βάζουμε στο φούρνο για 35 λεπτάκια 180βαθμους

Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Χριστίνα Γεωργιοπούλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου