ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό σέσκουλα καθαρισμένα, στεγνωμενα και κομμένα(κοτσάνι σε ψιλά κομμάτια, φύλλα σε χοντρά),
5-6 κρεμμυδάκια χλωρά ψιλοκομμένα,
σκόρδο 1-2 σκ ψιλοκομμενες,
καυκαλιθρες &
μαιντανο &
ανιθο ψιλοκομμένα +
500 γρ φετα και
400 γρ ανθοτυρο τριμμενα με το χέρι +
από μπαχαρικά πιπέρι +
τζίντζερ +
αλάτι.
Εκτέλεση:
Σε βαθιά κατσαρόλα σοταρω ψιλοκκομένα κοτσάνια σέσκουλων με κρεμμυδάκια και σκόρδο για 5' να γυαλίσουν καλά και μετά βάζω για σοτάρισμα και τα χοντροκομμ φύλλα σέσκουλων σταδιακά. Σοταρω για αλλά 5' και προσθετω αλάτι πιπέρι και τζίντζερ. Σβήνω φωτιά και τα αφήνω να κρυώσουν. Ετοιμάζω μείγμα φετας-ανθοτυρου. Ρίχνω στο μείγμα φέτας τα σοταρισμενα κρύα σέσκουλοκρεμμυδακια και ανακατεύω. Σε ταψί λαδωμένο στρώνω φύλλα πίτας (λαδωμενα ενδιάμεσα) στη μέση η σεσκουλογεμιση και πάλι φύλλα πίτας και ...ψήσιμο για 1 ώρα στο φούρνο, αντιστάσεις, στους 180-200.
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Astarti K. Ser:
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου