Υλικά:
Μείγμα 500γρ κιμά(ό,τι θέλει ο καθένας/μοσχαρίσιο έβαλα εγώ)
λίγο ρυζάκι,
άνηθο ,
λίγο ελαιόλαδο,
λίγο νερό ,
2 κρεμμυδάκια πολτό,
2 καρότα πολτό,
αλάτι και
πιπέρι.
Ενα λάχανο κομμένο το κοτσάνι και
Εκτέλεση:
βράσιμο το λάχανο κανά 10λεπτο σε κατσαρόλα. Γεμίζω κάθε φύλλο με το μείγμα και απλώνω στην κατσαρόλα.Ρίχνω λίγο λάδι και νερό μέχρι να σκεπαστούν ,ένα πιάτο από πάνω και μαγειρεύω για κανά 50λεπτο. Τέλος φτιάχνω και το κλασσικό αυγολέμονο.
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από τον Δημήτρης Ρπτς:
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου