Υλικά:
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας,
400γρ.φετα τριμμένη,
300γρ.γραβιέρα τριμμένη,
300γρ.εμενταλ τριμμένο,
400γρ.μανιταρια άσπρα ψιλοκομμένα,
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομενο,
200γρ.γαλα φρεσκο,
3αυγα χτυπημένα,
1πιπεριά μεγαλη Φλωρίνης ψιλολομμενη,
αλατι,
πιπέρι,
θυμάρι ξερό.
Εκτελεση:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε μέσα τα τυριά,τα αυγα το γάλα,θυμαρι, αλατι και το πιπερι τα ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε στην άκρη .βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και Ρίχνουμε μεσα τα μανιταρια το κρεμμύδι και την πιπεριά μόλις πάρει χρώμα το Ρίχνουμε στο μείγμα με τα τυριά μετα περνούμε ένα πυρεξ και βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας το περνάμε με λίγο ελαιόλαδο με το ειδικό πινελακι μας ,και το ρίχνουμε όλο το μείγμα μέσα στα τυρια μας και το απλώνουμε ομοιόμορφα να πάει παντού ,βαζουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας από πάνω το περνάμε και αυτό με ελαιόλαδο και αν θέλουμε βάζουμε από πάνω σουσάμι το ψήνουμε στους 180βαθμους πάνω και κάτω γύρω στα 35 με 40 λεπτά.
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Χριστίνα Γεωργιοπούλου:
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου