Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Μακαρονάδα Με Παριζάκι και Σάλτσα Τυριού (της Χριστίνας Γεωργιοπούλου)



Υλικα:
1πακετο μακαρόνια το 6 νούμερο ,
250γρ ρεγκατο τριμμενο,
1παριζακι κομμένο σε τετραγωνάκια,
1 πακετακι κρέμα τυρι,
2αυγα χτυπημένα,
λίγο κουρκουμα
αλάτι και
πιπέρι

Εκτέλεση:
φτιάχνουμε  κανονικά τα μακαρόνια όπως μας λένε οι οδηγίες ,περνούμε ένα κατσαρολάκι και ριχνουμε λίγο ελαιόλαδο, μόλις ζεσταθεί ριχνουμε το παριζακι και το τσιγαριζουμε, μόλις πάρει λίγο χρωμα ριχνουμε τα τυρία και το ανακατεύουμε καλά. Το βγάζουμε από το μάτι και μόλις κρυώσει ριχνουμε μέσα και τα αυγά τα ανακατεύουμε καλά.


Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές της Χριστίνας Γεωργιοπούλου:
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου