Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Χοιρινό Με Σέλινο Αυγολέμονο (της Χριστίνας Γεωργιοπούλου)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. Χοιρινό Με Σέλινο Αυγολέμονο

















Υλικα:
800γρ.σέλινο,
1κιλο κρέας χοιρινό μπούτι κομμένο σε κομματάκια,
1ξερο κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
1κ.σ.πελτε,
αλάτι,
πιπέρι,
2αυγα,
2λεμόνια και
1κ.γ κορν φλαουρ


Εκτέλεση:
βράζουμε το σελινο για 10 λεπτάκια το σουρώνουμε και το αφήνουμε στην άκρη, περνούμε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι, μόλις πάρει λίγο χρώμα βάζουμε και το κρέας το γυρνάμε δυο τρεις φορές και Ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας Ρίχνουμε το αλάτι,πιπέρι και Την σάλτσα. Μολις δούμε ότι το κρέας τρυπιεται, ρίχνουμε και το σελινο και το αφήνουμε κανένα 20λεπτο, φτιάχνουμε το αυγολέμονο Ρίχνουμε τα αυγά τα λεμόνια και το κορν φλαουερ τα χτυπάμε καλα, περνούμε δυο κουταλιές από το ζουμί από το φαγητό και το Ρίχνουμε στο αυγολέμονο το ανακατεύουμε πάλι και το Ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας.

Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Χριστίνα Γεωργιοπούλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου