Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Σούπα με κρεμμύδια και ελιές (του Νίκου Δαμιανού)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Σούπα με κρεμμύδια και ελιές
























Αφού βάλουμε τις ελιές σε νερό να φύγει η σπιρτάδα (εγώ έβαλα πράσινες τσακιστες) κόβουμε 6 κρεμμύδια σε χονδρες ροδέλες. Βάζουμε τα κρεμμύδια σε αντικολλητικο σε χαμηλη φωτια για να ροδίσουν λιγάκι έτσι σκέτα. Μόλις πάρουν χρώμα, βάζουμε λίγο λάδι και τα τσιγαρίζουμε με αλάτι, πιπέρι, 6 κομμάτια χοντρό μπαχαρι, 5 φύλα δάφνης και μιση ψιλοκομμένη φρέσκια τομάτα. Μόλις ροδίσουν βάζουμε τις ελιές, ψιλοκομμένη μορταδελα και 2 κουταλιές τοματοπελτε με το ανάλογο νερό. Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να πήξει η σάλτσα και σερβίρουμε με λίγη φέτα.

Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από τον Νίκο Δαμιανό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου