Ταλιατέλες με Κοτόπουλο και σάλτσα γιαουρτιού
Υλικα:1 πακέτο λιγκουινι η ταλιατελες
700γρ.φιλετο κοτόπουλο κομμενο σε λεπτές λοριδες,
1φλ.ελαιολαδο,
2σκελιδες σκόρδο λιωμένο,
1 κρεμμύδι ξερο ψιλοκομμένο,
3κ.σ μουσταρδα απαλή,
200γρ.στραγγιστό γιαούρτι,
1φλ.κρασι άσπρο,
μισο φλ.ανηθο ψιλοκομμένο,
1 κ.γ κάρυ,
αλάτι
πιπέρι.
Εκτελεση:
φτιαχνουμε κανονικα τα μακαρονια μας οπως ξερουμε και τα αφήνουμε στην άκρη... Περνούμε ενα κατσαρολάκι Ρίχνουμε το ελαιόλαδο το φιλέτο κοτόπουλο Και το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλο Ρίχνουμε το κρασί αφού εξατμιστεί ,περνούμε ένα μπολ Ρίχνουμε το γιαούρτι την μουστάρδα αλάτι πιπέρι και το κάρυ και τον άνηθο το ανακατεύουμε καλά και το Ρίχνουμε στο κατσαρολάκι το αφήνουμε να βράσει για δύο τρία λεπτά και είναι έτοιμο! φυσικά βάζω στο τέλος μπόλικο τυρί αν και δεν έβαλα στην φωτο γιατί από το πολύ τυρί που βάζω εγω θα είχε σκεπάσει όλο το πιάτο.
700γρ.φιλετο κοτόπουλο κομμενο σε λεπτές λοριδες,
1φλ.ελαιολαδο,
2σκελιδες σκόρδο λιωμένο,
1 κρεμμύδι ξερο ψιλοκομμένο,
3κ.σ μουσταρδα απαλή,
200γρ.στραγγιστό γιαούρτι,
1φλ.κρασι άσπρο,
μισο φλ.ανηθο ψιλοκομμένο,
1 κ.γ κάρυ,
αλάτι
πιπέρι.
Εκτελεση:
φτιαχνουμε κανονικα τα μακαρονια μας οπως ξερουμε και τα αφήνουμε στην άκρη... Περνούμε ενα κατσαρολάκι Ρίχνουμε το ελαιόλαδο το φιλέτο κοτόπουλο Και το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλο Ρίχνουμε το κρασί αφού εξατμιστεί ,περνούμε ένα μπολ Ρίχνουμε το γιαούρτι την μουστάρδα αλάτι πιπέρι και το κάρυ και τον άνηθο το ανακατεύουμε καλά και το Ρίχνουμε στο κατσαρολάκι το αφήνουμε να βράσει για δύο τρία λεπτά και είναι έτοιμο! φυσικά βάζω στο τέλος μπόλικο τυρί αν και δεν έβαλα στην φωτο γιατί από το πολύ τυρί που βάζω εγω θα είχε σκεπάσει όλο το πιάτο.
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Χριστίνα Γεωργιοπούλου:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου