Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Τορτίγιες Σουφλέ (της Χριστίνας Γεωργιοπούλου)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Τορτίγιες Σουφλέ












Υλικά:
15 φετες ζαμπόν κομμένα σε μικρά κομματάκια,400γρ. τυρί γκουντα τριμμένο, 250γρ.ρεγκατο τριμμένο, 1κουταλια αλεύρι ,4 μεγάλα αυγά 1/2 αλάτι κουταλακιού 8 τορτιγιες,300γργαλα φρεσκο..


Εκτέλεση: 
επαλείψτε ένα ταψί Με λίγο λαδι. Ανακατέψτε σε ένα μπολ το ζαμπόν, τα τυριά Βάλτε 1/3 φλιτζάνι του μείγματος τυριού σε κάθε τορτίγια. ανασηκώστε και τοποθετήστε την ραφή προς τα κάτω στο ταψί. Ανακατέψτε το γαλα, τα αυγά, το αλάτι και το αλεύρι. Ρίχνουμε το υγρό πάνω από τις τορτίγες. προθερμάνετε το φούρνο στους 180º Ψήστε, καλύπτονται, για 35 λεπτά. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και πασπαλίστε το υπόλοιπο 1/2 φλιτζάνι τυρί πάνω και αν θέλετε λίγο ψιλοκομμένο μπεικον. Ψήνουμε για άλλα 10 ακόμη λεπτά ή έως ότου οι κορυφές είναι καφέ καφέ και το μείγμα αυγών έχει ρυθμιστεί!


Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Χριστίνα Γεωργιοπούλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου