Σουφλέ Μακαρόνια Πέννες
Υλικά:
500γρ Πέννες
10 φέτες Ζαμπόν
6 φέτες Μπέικον
Κεφαλογραβιέρα
Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
3 τεμάχια Κρέμα γάλακτος Light
10 φέτες Γκούντα
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πέννες, τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα πυρέξ, κόβουμε σε κυβάκια το ζαμπόν και το μπέικον, ρίχνουμε την τριμμένη κεφαλογραβιέρα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τις 2 συσκευασίες κρέμας γάλακτος και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε πιπέρι και ρίχνουμε και την τρίτη κρέμα γάλακτος χωρίς να ανακατέψουμε. Καλύπτουμε με τις φέτες γκούντα και ψήνουμε μέχρι να λιώσει και να πάρει ελαφρό χρώμα το τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου