Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Χοιρινό Στιφάδο (της Χριστίνας Γεωργιοπούλου)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Χοιρινό Στιφάδο



Υλικα:
1κιλο χοιρινό σε κομμάτια,
1,5κιλο κρεμμύδακια ξερα μικρά για στιφάδο
1χυμο σάλτσα ντομάτας,
2 κουταλιές πελτε,
2 σκελιδες σκορδο,
αλάτι,
πιπέρι,
μισό κουταλάκι κανέλα,
2φυλλα δάφνη,
4μπαχαρια,
3γαρίφαλα,
μισό ποτηράκι ξύδι άσπρο

Εκτελεση:
βάζουμε σε μια κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο Ρίχνουμε το κρέας και το σκόρδο μόλις πάρει λίγο χρώμα το κρέας Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και τον πελτε Ρίχνουμε νερό να σκεπαστεί όλο το κρέας Ρίχνουμε αλάτι,πιπέρι,δάφνη,κανέλα,γαρίφαλο,μπαχάρι,το αφήνουμε να βράσει γύρω στα 45 λεπτά μόλις περάσουν Ρίχνουμε το ξύδι και τα κρεμμυδάκια που έχουμε καθαρίσει από πριν την φλούδα δηλαδη και τα αφήνουμε άλλο ένα μισάωρο και είναι έτοιμο


Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Χριστίνα Γεωργιοπούλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου