Κουνέλι κοκκινιστό με πατάτες
Υλικά:
χοντρό μπαχαρι,
λάδι,
2 σκελίδες σκόρδο,
κανέλα,
αλάτι,
πιπέρι,
φρέσκια τομάτα,
τοματοπελτε,
λίγη ρίγανη,
κοκκινο κρασί.
λάδι,
2 σκελίδες σκόρδο,
κανέλα,
αλάτι,
πιπέρι,
φρέσκια τομάτα,
τοματοπελτε,
λίγη ρίγανη,
κοκκινο κρασί.
Εκτέλεση:
Αφού τσιγαρίσω το κρέας με το μπαχαρι και λίγο λάδι , το σβήνω με λίγο κρασί. Το αφηνω να πιει τα υγρά του και προσθέτω το χοντροκομμενο κρεμμύδι,την τομάτα, το σκόρδο, και τα υπόλοιπα.. Το αφήνω για 5 λεπτά, και βάζω 2 κουταλιές της σούπας τοματοπελτε με 4 ποτήρια νερό. Μετά από 45 λεπτά βρασιμο βάζω τις πατάτες και μετά από 20 λεπτά έτοιμο. Συνολικός χρόνος ψησίματος σε χαμηλή πάντα φωτιά στο πετρογκαζ 65 λεπτά
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από τον Νίκο Δαμιανό:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου