Μπριζόλες Λαιμού
Υλικά:
Χοιρινές Μπριζόλες Λαιμού
λάδι,
κρασί,
λίγο νερό,
αλάτι,
σκόρδο,
γλυκιά πάπρικα,
ρίγανη
κρασί,
λίγο νερό,
αλάτι,
σκόρδο,
γλυκιά πάπρικα,
ρίγανη
Εκτέλεση:
Μπριζολα λαιμού στο φούρνο σήμερα ψημενη στον αέρα και γκριλ με λάδι, κρασί, λίγο νερό, αλάτι, σκόρδο, γλυκιά πάπρικα, ρίγανη. Πλαισιωμένη από κουνουπίδι βραστό, πουρέ πατάτας, τομάτα, γραβιέρα, και λίγη καπνιστή πάπρικα πασπαλίσμενη από πάνω.
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από τον Νίκο Δαμιανό:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου