Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Σαρδέλες Ριγανάτες (παντρεμένες)

Σαρδέλες Ριγανάτες

























Υλικά:
σαρδέλες
ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και ξεκοκαλίζουμε τις σαρδέλες. Σε ένα ταψί βάζουμε μία στρώση ανοιγμένες σαρδέλες με κάτω την πέτσα, αλάτοπιπερώνουμε και από πάνω βάζουμε να εφάπτονται οι υπόλοιπες σαρδέλες με την πέτσα αυτή τη φορά από πάνω.
Ρίχνουμε ελαιόλαδο, ρίγανη και λίγο νεράκι και ψήνουμε σε αντιστάσεις για 15' περίπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου