Μοσχάρι κοκκινιστό με πατάτες
ΥΛΙΚΑ:
1κιλο μοσχάρι σπάλα κομμένο σε κύβους
5πατατες μεγάλες κομμένες κυδωνατες
1φλ του τσαγιού ελαιολαδο
1κρεμμυδι μεγάλο τριμμένο
2σκ σκόρδο ψιλοκομμένο
2ντοματες ώριμες τριμμένες
2κ της Σ πελτέ
αλάτι
πιπέρι
1δαφνοφυλλο
μπαχάρι
1πρεζα ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
σωταρω καλά το κρέας ρίχνω το κρεμμύδι το σκόρδο και ανακατεύω τις ντομάτες τον πελτέ βραστό νερό τα μπαχαρικά και σιγοβραζω μόλις γίνει το κρέας ρίχνω τις πατάτες ξαναβραζω μέχρι να μαλακώσουν
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Ελένη Κώστα:
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου