Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Φτερούγες Κοτόπουλου με Ρύζι (της Ελένης Κώστα)

Φτερούγες Κοτόπουλου με Ρύζι













Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητόΥΛΙΚΑ:
1 κιλο φτερούγες καλά πλυμένες και καθαρισμένες
1 κρεμμύδι ολόκληρο
1 καροτο μεγάλο κομμένο σε ροδελες
2 αυγα
αλάτι
π
ιπέρι
λίγο κορν Φλάουρ
2 λεμονια το χυμό
1 φλυντζανι του τσαγιού ρύζι γλασσε 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
βράζω τις φτερούγες μαζί με το καρότο το κρεμμύδι τις ξαφριζω συνεχίζω το βράσιμο μετά τις σουρωνω κρατάω το ζωμό το ξαναβραζω μόλις πάρει μια βραση ρίχνω το ρύζι αλάτι πιπέρι ανακατεύω και μόλις γίνει το τραβάω από την φωτιά φτιάχνω το αυγολέμονο χτυπάω το ασπράδι πρώτα καλά μετά βάζω τα κροκαδια τα χτυπαω ρίχνω το χυμό λίγο κορν Φλάουερ παίρνω λίγο ζωμό το χτυπώ και μετά το αραδιαζω σιγά σιγά στην κατσαρόλα τις φτερούγες αλάτι πιπέρι ρίγανη πάπρικα και της εψησα στην ψηστιερα να πάρουν χρώμα


Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Ελένη Κώστα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου