Κουνέλι Κοκκινιστό
Υλικά:
1 κουνέλι σε μερίδες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κον κασέ
αλάτι
πιπέρι
δάφνη
γαρύφαλλο
Κόκκινο κρασί
Κύβος κοτόπουλο
Ελαιόλαδο
Μπαχάρι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το κουνέλι σε καυτό λάδι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε κι αυτά. Σβήνουμε με κρασί. Ρίχνουμε το κον κασε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και νερό να το καλύπτει και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά (στο μισό της αρχικής) μέχρι να "λιώσει" το κρεατάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου