Χοιρινό Λεμονάτο
Υλικά:
1 κιλό χοιρινό
1 κρεμμύδι
1 καρότο
Θυμάρι
λάδι
λεμόνι χυμός και ξύσμα
1 κύβο κότας
αλάτι
πιπέρι
1 κ σ κορν φλαουρ
1 κρεμμύδι
1 καρότο
Θυμάρι
λάδι
λεμόνι χυμός και ξύσμα
1 κύβο κότας
αλάτι
πιπέρι
1 κ σ κορν φλαουρ
Εκτέλεση:
Σοτάρω το κρέας με λίγο λάδι ρίχνω το κρεμμύδι και το καρότο σβήνω με κρασί
Ρίχνω τον κύβο το θυμάρι λίγο αλάτι και πιπέρι 2 ποτήρια νερό και βράζω όταν είναι έτοιμο σε λίγο νεράκι λιώνω το κορν φλαουρ το ρίχνω και αυτό στην συνέχεια το λεμόνι και το ξύσμα
Σοτάρω το κρέας με λίγο λάδι ρίχνω το κρεμμύδι και το καρότο σβήνω με κρασί
Ρίχνω τον κύβο το θυμάρι λίγο αλάτι και πιπέρι 2 ποτήρια νερό και βράζω όταν είναι έτοιμο σε λίγο νεράκι λιώνω το κορν φλαουρ το ρίχνω και αυτό στην συνέχεια το λεμόνι και το ξύσμα
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Βίκη Αναματερού:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου