Τυροψωμάκια με Φέτα και Γραβιέρα
Υλικά:
1 γιαούρτι
240 γραμμάρια ηλιέλαιο
240 γραμμάρια νερό
Μάγια ένα φακελάκι
Λίγο αλάτι
Λίγο ζάχαρη
750 αλεύρι περίπου
Λιναρόσπορο και αυγό στο τέλος από πάνω
240 γραμμάρια ηλιέλαιο
240 γραμμάρια νερό
Μάγια ένα φακελάκι
Λίγο αλάτι
Λίγο ζάχαρη
750 αλεύρι περίπου
Λιναρόσπορο και αυγό στο τέλος από πάνω
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε μπαλάκια.
Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς
Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Νάνσυ Μιχαλάκου:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου