Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Μακαρονάδα με corned beef (της Χριστίνας Γεωργιοπούλου)


Μακαρονάδα με corned beef και φέτα



Υλικά:
αλάτι,
πιπέρι
2 συσκευασίες corned beef,
3 σπιρτόκουτα φέτα (της αρεσκείας σας),
1 κιλό μακαρόνια (της αρεσκείας σας),
400gr. Ντομάτα ψιλοκομμένη,
1/2 φλ.
Τσαγιού νερό,
2κ.σουπας λάδι,
λίγο λάδι για τα μακαρόνια

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσει το αλατισμένο νερό. Μόλις πάρει βράσει ρίχνουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε συχνά για να μην κολλήσουν.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το corned beef και το λάδι ,το αφήνουμε για 5 λεπτά να ψηθεί και μετά ρίχνουμε την ντομάτα,το νερό και το αλατοπίπερο και τα αφήνουμε μέχρι να πιει το ζουμί του όταν είναι έτοιμα τα μακαρόνια και η σάλτσα ρίχνουμε και την φέτα,ανακατεύουμε για μισό λεπτό και αφαιρούμε γρήγορα από τη φωτιά. Σερβίρουμε τα μακαρόνια με την σάλτσα corned beef και φέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου