Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Cookies σοκολάτας (της Έφης Αντωνοπούλου)


 Cookies σοκολάτας














Υλικά: 
4 αυγά, 
300γρ ζάχαρη κρυσταλλική, 
2 βανίλιες, 
150γρ σπορέλαιο, 
100γρ κακάο, 
1 πακέτο φαρίνα, 
σταγόνες σοκολάτα για διακόσμηση

                                                        Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη,λάδι,βανίλιες,κακάο,φαρίνα.
Πλάθω τα μπισκότα (αλοίφω τα χέρια με λίγο λάδι να μην κολλάει
 η ζύμη) και ψήνω στους 200 βαθμούς, στις αντιστάσεις μεχρι να κανουν τα πρώτα σκασιματα,περίπου 10 λεπτά. Μολις βγουν ειναι πολυ μαλακά, τα αφήνω στο ταψί να κρυώσουν καλα και ύστερα τα μεταφέρω ταπερ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου