Κανελόνια αλα κρεμ
Υλικά:
1 πακέτο κανελόνια ,
500γρ τυρί γκούντα τριμμένη,
250γρ. ρεγκάτο,
250γρ. φέτα,
15 φέτες μπέικον,
10 φέτες ζαμπόν,
1 κουτί μανιτάρια
2 κουτιά κρέμα γάλακτος,
αλάτι και
πιπέρι.
Εκτέλεση:βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε το μπέικον, το ζαμπόν και τα μανιτάρια. Τα τσιγαρίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη,σε ένα μπολ Ρίχνουμε το τυρί γκούντα τα 300γρ. μόνο το άλλο το κρατάμε, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα τυριά ρίχνουμε αυτό που έχουμε τσιγαρίσει το μπέικον,ζαμπόν και τα μανιτάρια στο μπολ και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Γεμίζουμε τα κανελόνια και τα τοποθετούμε στο πυρέξ όπου έχουμε ρίξει κομμάτια από βούτυρο ρίχνουμε από πάνω τα κανελόνια και μετά στο τέλος την κρέμα γάλακτος από πάνω από τα κανελόνια το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο για 45 λεπτά, μόλις περάσουν τα 45 λεπτά βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί γκούντα που κρατήσαμε στην άκρη το βάζουμε στο φούρνο για λίγα λεπτά ακόμα και είναι έτοιμο.
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές για κανελόνια:
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Χριστίνα Γεωργιοπούλου:
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
Υλικά:
1 πακέτο κανελόνια ,
500γρ τυρί γκούντα τριμμένη,
250γρ. ρεγκάτο,
250γρ. φέτα,
15 φέτες μπέικον,
10 φέτες ζαμπόν,
1 κουτί μανιτάρια
2 κουτιά κρέμα γάλακτος,
αλάτι και
πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου