Μπιφτέκια
(πολύ αφράτα και ζουμερά στο εσωτερικό τους)
1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμάκι βρεγμένο-στυμμένο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
3 κσ κέτσαπ πικάντικη
λίγο ξύδι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
Για το ψήσιμο:
2 ποτήρια νερό
Ελαιόλαδο
Χυμός από ένα λεμόνι
Εκτέλεση:
Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε κατά στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα. Μόλις πάρουν χρώμα από τη μία πλευρά, τα γυρίζουμε να πάρουν χρώμα και από την άλλη.
Δείτε κι άλλες συνταγές για Μπιφτέκια:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου