Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Πάστα φλώρα (της Βίκης Αναματερού)

Πάστα φλώρα

















Υλικά:
250 γρ καλαμποκέλαιο
100 γρ λευκό κρασί 
1 κσ ζάχαρη
1 φαρίνα κόκκινη που φουσκώνει 
Μαρμελάδες διάφορες

Εκτέλεση:
Σε μπολ βάζουμε το κρασί με τη ζάχαρη ανακατεύουμε να λιώσει λίγο και προσθέτουμε το λάδι και το αλεύρι ζυμώνουμε να πλάθεται αν σας φαίνεται πολύ μαλακό βάλτε λίγο αλεύρι παραπάνω μέχρι 2 χούφτες απλώστε το με τα δάχτυλα σε ταψάκι και τα πλαϊνά και ρίξτε οτι μαρμελάδα έχετε ψήστε σε αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει. 
Το ζυμαράκι είναι μαλακό και τριφτό σαν μπισκότο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου