Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Σαφρίδια σαβόρο (της Θεώνης)

 


Καθαρίζουμε ένα κιλό σαφριδια ,τα αλατοπιπερωνουμε ,τα αλευρωνουμε και τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά με ελαιόλαδο.επειτα φτιάχνουμε μια σάλτσα με σκόρδο ,κρεμμύδι(σβήνουμε με ένα φλιτζάνι ξύδι),προσθέτουμε τρεις ντομάτες πολτοποιημένα,δεντρολίβανο,κανέλα,μαϊντανό και δύο φυλλα δαφνης,αλάτι,πιπέρι και μια κουταλιά ζάχαρη..μόλις η σάλτσα ετοιμαστεί περιχυνουμε τα ψαράκια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου