Σε μια βάση από πατάτες, πράσινες και κόκκινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες, μανιτάρια πλευρωτους λεπτοκομμενα, φρέσκο κρεμμυδακι, μαϊντανό, βάζουμε το κοτόπουλο. Μια τομάτα κομμένη σε φέτες από πάνω και φέτες λεμόνι. Για μπαχαρικά έβαλα Αλάτι, κολιανδρο, γλυκιά πάπρικα, σκόνη σκόρδο, ρίγανη,ξηρο βασιλικό. Ελαιόλαδο και λίγο νερό φυσικά.. Έξτρα ρίγανη από πάνω και η γάστρα μπήκε στο φούρνο.. Υπ όψιν τα μπαχαρικά τα βάζουμε μετα από το λάδι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί για να πάνε παντού.
Τετάρτη 29 Απριλίου 2020
Ψητό Κοτόπουλο στη γάστρα (του Νίκου Δαμιανού)
Σε μια βάση από πατάτες, πράσινες και κόκκινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες, μανιτάρια πλευρωτους λεπτοκομμενα, φρέσκο κρεμμυδακι, μαϊντανό, βάζουμε το κοτόπουλο. Μια τομάτα κομμένη σε φέτες από πάνω και φέτες λεμόνι. Για μπαχαρικά έβαλα Αλάτι, κολιανδρο, γλυκιά πάπρικα, σκόνη σκόρδο, ρίγανη,ξηρο βασιλικό. Ελαιόλαδο και λίγο νερό φυσικά.. Έξτρα ρίγανη από πάνω και η γάστρα μπήκε στο φούρνο.. Υπ όψιν τα μπαχαρικά τα βάζουμε μετα από το λάδι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί για να πάνε παντού.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου