Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Μπισκοτογλυκό (της Χριστίνας Γεωργιοπούλου)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. Μπισκοτογλυκό




Υλικα:
225γρ.σοκολατενια μπισκότα τύπου πτι μπερ,(170γρ.ολοκληρα και 50γρ.τριμμενα),
600ml κρέμα γάλακτος,
125γρ. Λιωμένη κουβερτουρα γαλακτος,
1πακετο κουβερτούρα,
σταγόνες σοκολάτα γάλακτος για την διακόσμηση και
1πακετο κουβερτούρα σταγόνες με λευκή σοκολάτα για την διακόσμηση


Εκτέλεση:
Σε ενα μπολ Ρίχνουμε ολοι την κρεμα γαλακτος και την χτυπάμε στο μίξερ, περνούμε άλλο ένα μπολ και Ρίχνουμε την μισή ποσότητα της κρέμας γάλακτος που έχουμε χτυπήσει, Ρίχνουμε μέσα τα 50γρ.τριμμένα μπισκότα και στο άλλο Ρίχνουμε την λιωμένη Μπεν Μαρί κουβερτούρα. Τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθουν τα υλικα, περνούμε ένα πυρεξ και βάζουμε μια στρώση από τα μπισκότα να καλυπτοντας τον πάτο ριχνουμε από πάνω την μισή ποσότητα την κρέμα γάλακτος με τα μπισκότα που εχουμε ανακατεψει από πριν, ριχνουμε την μιση ποσοτητα και την αλλη την κραταμε για το τελος την απλώνουμε καλά να πάει παντού ,από πάνω βάζουμε τα υπόλοιπα μπισκότα και από πάνω Ρίχνουμε όλοι την κρέμα γαλακτος με την Μαρί κουβερτούρα που έχουμε χτυπήσει από πριν.Το απλώνουμε καλά βάζουμε και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος με τα μπισκότα που έχουμε χτυπήσει απο πριν και το απλώνουμε καλά και στο τέλος Ρίχνουμε της σταγόνες κουβερτουρας Το βάζουμε στο ψυγείο για κανένα διωρο και ειναι έτοιμο.


Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Χριστίνα Γεωργιοπούλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου