Κανελόνια με Ανθότυρο και Μοτσαρέλα
Υλικα:
1πακετο κανελονια,
400γρ.ανθότυρο,
400γρ.μοτσαρελα,
300γρ.ρεγκατο τριμμένο
1 πακέτο παριζακι κομμένο σε τετραγωνάκια,
1αυγο,
600γρ.κρεμα γάλακτος,
αλάτι
πιπερι.
1πακετο κανελονια,
400γρ.ανθότυρο,
400γρ.μοτσαρελα,
300γρ.ρεγκατο τριμμένο
1 πακέτο παριζακι κομμένο σε τετραγωνάκια,
1αυγο,
600γρ.κρεμα γάλακτος,
αλάτι
πιπερι.
Εκτελεση:
παιρνούμε ένα μπολ και Ρίχνουμε μέσα το ανθότυρο την μοτσαρελα και το παριζακι και το αυγο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολυ καλα ριχνουνε αλάτι, και πιπερι.Στην συνεχεια παιρνουμε ένα πυρεξ και Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα 200γρ.απο την κρέμα γάλακτος γεμίζουμε τα κανελονια με την γέμιση και τα τοποθετούμε στο πυρεξ Ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και το τυρί το ρεγκατο τα τοποθετούμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς γύρω στο μισάωρο και είναι έτοιμα για φαγωμα
παιρνούμε ένα μπολ και Ρίχνουμε μέσα το ανθότυρο την μοτσαρελα και το παριζακι και το αυγο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολυ καλα ριχνουνε αλάτι, και πιπερι.Στην συνεχεια παιρνουμε ένα πυρεξ και Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα 200γρ.απο την κρέμα γάλακτος γεμίζουμε τα κανελονια με την γέμιση και τα τοποθετούμε στο πυρεξ Ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και το τυρί το ρεγκατο τα τοποθετούμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς γύρω στο μισάωρο και είναι έτοιμα για φαγωμα
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Χριστίνα Γεωργιοπούλου:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου