Γίγαντες στην κατσαρόλα
ΥΛΙΚΑ:
500γρ γίγαντες
2κρεμμυδια ψιλοκομμένα
2σκορδα ψιλοκομμένα
1καροτο τριμμένο
2κ της Σ πελτέ
αλάτι
πιπέρι
1φλ του τσαγιού ελαιόλαδο
λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφού μουσκεψουμε από την προηγούμενη μέρα τους γίγαντες την επόμενη τους ξεπλένουμε τους βράζουμε στην κατσαρόλα για 1ωρα ρίχνουμε τα κρεμμύδια το σκόρδο σέλινο πελτέ λάδι αλάτι πιπέρι και σιγοβραζουμε μέχρι να μείνει με το ζουμάκι τους και να μαλακώσουν.
500γρ γίγαντες
2κρεμμυδια ψιλοκομμένα
2σκορδα ψιλοκομμένα
1καροτο τριμμένο
2κ της Σ πελτέ
αλάτι
πιπέρι
1φλ του τσαγιού ελαιόλαδο
λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφού μουσκεψουμε από την προηγούμενη μέρα τους γίγαντες την επόμενη τους ξεπλένουμε τους βράζουμε στην κατσαρόλα για 1ωρα ρίχνουμε τα κρεμμύδια το σκόρδο σέλινο πελτέ λάδι αλάτι πιπέρι και σιγοβραζουμε μέχρι να μείνει με το ζουμάκι τους και να μαλακώσουν.
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Ελένη Κώστα:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου