Μπαγιαδέρα
Υλικα για κρεμα κακαο:
100 ml γαλα,
125γρ βουτυρο,
1 κουτλια σουπας κακαο,
300γρ θριμματισμενα petit beurre,
100gr ζαχαρη,
3 βανιλινες.
125γρ βουτυρο,
1 κουτλια σουπας κακαο,
300γρ θριμματισμενα petit beurre,
100gr ζαχαρη,
3 βανιλινες.
Για την κρεμα καρυδας:
100ml γαλα,
200 γρ καρυδας τριμμενη,
100γρ ζαχαρη,
200 γρ θριμματισμενα petit beurre,
125 γρ βουτυρο και
3 βανιλινες
200 γρ καρυδας τριμμενη,
100γρ ζαχαρη,
200 γρ θριμματισμενα petit beurre,
125 γρ βουτυρο και
3 βανιλινες
Εκτελεση:
Ζεσταινουμε το γαλα με το βουτυρο και την ζαχαρη και οταν ζεστανει προσθετουμε το κακαο ,τα μπισκοτα και τις βανιλιες, για την κρεμα καρυδας κανουμε την ιδια διαδικασια μονο που προσθερουμε τα μπισκοτα και την καρυδα.πρωτα σε ενα πυρεξ στρωνουμε την κρεμα κακαο και επανω την κρεμα καρυδας.βαζουμε στο ψυγειο να παγωσει και κοβουμε σε ραβδους και ασπαλιζουμε με καρυδα
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Θεώνη:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου