Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Χιονάτη (της Νάνσυ Μιχαλάκου)

Σιροπιαστό κέικ ινδοκάρυδο












Υλικά:
Για το κέικ
4 αυγά
1 βιταμ
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
1 ποτήρι σιμιγδάλι 
1 φαρινα
1 1/2 ποτήρι καρύδα 
1 γιαουρτι
2 βανίλιας 
1 ποτήρι ζάχαρη 
Λίγο κονιάκ 
Για το σιρόπι: 
2 1/2ποτηρια νερό 
2 ποτήρια ζάχαρη

Εκτέλεση:
Χτυπάμε τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη και ρίχνουμε τα αυγά, το γιαούρτι, τις βανίλιες, το σιμιγδάλι, την φαρίνα και στο τέλος την καρύδα.
Ψήνουμε σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο σκεύος.

Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το νερό με την ζάχαρη και το αφήνουμε να ζεσταθεί μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

Όταν ψηθεί το κέικ το κόβουμε κομμάτια και το περιχύνουμε με το κρύο σιρόπι.

Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές με ινδοκάρυδο:
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Νάνσυ Μιχαλάκου:
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου