Κοκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια
ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό μοσχάρι από σπάλα
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
1 φύλλο δάφνη
1 πρέζα ζάχαρη
3 ντομάτες ώριμες τριμμένες
1,κ της Σ πελτέ
βραστό νεράκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
σοτάρω το κρέας στην κατσαρόλα με το λάδι ρίχνω το κρεμμύδι το σκόρδο ανακατεύω τις ντομάτες τον πελτέ τα μπαχαρικά το βραστό νερό και σε σιγανή φωτιά το βράζω
1 κιλό μοσχάρι από σπάλα
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
1 φύλλο δάφνη
1 πρέζα ζάχαρη
3 ντομάτες ώριμες τριμμένες
1,κ της Σ πελτέ
βραστό νεράκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
σοτάρω το κρέας στην κατσαρόλα με το λάδι ρίχνω το κρεμμύδι το σκόρδο ανακατεύω τις ντομάτες τον πελτέ τα μπαχαρικά το βραστό νερό και σε σιγανή φωτιά το βράζω
Αν θέλεις αν δεις κι άλλες συνταγές για κοκκινιστό:
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Ελένη Κώστα:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου