Αμυγδαλολούλουδα
Υλικά:
Στρογγυλά μπισκοτάκια του εμπορίου.
βανίλια-υποβρύχιο,
ινδοκάρυδο,
λίγο ξύσμα λεμονιού
3-4 κουταλιές γάλα εβαπορέ
ινδοκάρυδο,
λίγο ξύσμα λεμονιού
3-4 κουταλιές γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση:
Έφτιαξα ένα μείγμα από βανίλια-υποβρύχιο, ινδοκάρυδο, τριμμένα μπισκότα από αυτά που πήρα για βάση, λίγο ξύσμα λεμονιού και 3-4 κουταλιές γάλα εβαπορέ.
Αφού πρώτα έλιωσα την βανίλια σε μπεν μαρί, τα ανακάτεψα όλα καλά κι έγινε ένα κολλώδες, αλλά εύπλαστο μείγμα. Έπαιρνα μια μικρή μπαλίτσα από αυτό, την τοποθετούσα στην τρύπα του μπισκότου κι έμπηγα γύρω-γύρω αμύγδαλα φιλέ. Ένα-ένα!! Στη μέση άφηνα κενό για να στολίσω το λουλούδι μου.
Για αναλογίες μη με ρωτάτε....με το μάτι όλα.
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Μαρία Ν. Κίτσου:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου