Καλαμπόκι ψητό στον φούρνο μικροκυμάτων
έτοιμο σε 5'
Καλαμπόκι
Μαργαρίνη
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βρέχουμε δυο κομμάτια χαρτί κουζίνας με νερό, τα στίβουμε και τυλίγουμε το καλαμπόκι αφότου του έχουμε αφαιρέσει τα φύλλα.
Το βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων στην πιο υψηλή θερμοκρασία για 5'.
Το ξετυλίγουμε, το αλείφουμε με μαργαρίνη, το αλατίζουμε και είναι έτοιμο.
Εγώ επειδή ήθελα να έχει χρώμα "πανηγυρτζίδικο" το πέρασα ελάχιστα στο τέλος από το καμινέτο.
Είναι η πιο γρήγορη και πεντανόστιμη εκτέλεση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου