Μακαρονοσαλάτα
Χοιρινές μπριζόλες λαιμού
αλάτι
γλυκιά πάπρικα
ρίγανη
μακαρόνια βίδες
λαχανάκια Βρυξελλών
ελαιόλαδο
σκόρδο
πιπεριές Φλωρίνης
Εκτέλεση:
Για την μακαρονοσαλάτα:
Έβρασα λαχανάκια Βρυξελλών, στο ίδιο νερό λίγες βίδες ζυμαρικών και όταν βράσουν προσθέτουμε το τριμμένο ρεγκάτο, το λάδι, το σκόρδο, και τις πιπεριές Φλωρίνης
Για μπαχαρικά στο κρέας έβαλα Αλάτι, γλυκιά πάπρικα, ρίγανη και την ψήνουμε στο αντικολλητικό τηγάνι.
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από τον Νίκο Δαμιανό:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου