Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Ρύζι με κιμά (της Χριστίνας Γεωργιοπούλου)

Ρύζι με κιμά


Υλικά:
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο,
1 πακέτο ρύζι,
500γρ γκούντα τριμμένη,
1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια ,
1 κουταλιά πελτέ,
2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε τετραγωνάκια ,
2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε τετραγωνάκια,
1 μεγάλο κρεμμύδι και αυτό σε τετραγωνάκια,
Και λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο,
Κύβος λαχανικών,
αλάτι,
πιπέρι
ρίγανη!

Εκτέλεση:βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο, ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον κιμά, μόλις πάρει χρώμα Ρίχνουμε τις πιπεριές, την σάλτσα, τα ντοματάκια, τον πελτέ και τον κύβο.Το αφήνουμε για κανένα μισάωρο σε σιγανή φωτιά, αφού περάσει το μισάωρο ρίχνουμε μέσα το ρύζι και στο τέλος από πάνω ρίχνουμε το τυρί χωρίς να το ανακατέψουμε το κόβουμε σε κομμάτια Ρίχνω από πάνω και λίγο μαϊντανό εγώ από πάνω Ρίχνω πάρα πολύ τυρί και γίνεται τέλειο.

Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές για Ρύζι:

Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Χριστίνα Γεωργιοπούλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου