Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Μοσχάρι λεμονάτο με μπρόκολο

Μοσχάρι λεμονάτο με μπρόκολο


















Υλικά:
Μοσχάρι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μπουκίτσες
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Σκόρδο ψιλοκομμένο
Κύβος βοδινού
2 φύλλα δάφνης
μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Λευκό κρασί
Χυμός λεμονιού
Μπρόκολο κομμένο

Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το κρέας να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο να τσιγαριστούν κι αυτά.
Σβήνουμε με κρασί.
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά (εκτός το μπρόκολο) και προσθέτουμε νερό για να βράσει.
Σε μια άλλη κατσαρόλα ή στον ατμό ετοιμάζουμε το μπρόκολο και το αφήνουμε στην άκρη.
Όταν γίνει το κρέας και πιει το νερό ρίχνουμε το λεμόνι να πάρει μια βράση και ενσωματώνουμε το μπρόκολο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου