Γύρος κοτόπουλο
Σαν να τον έφτιαξε καλό σουβλατζίδικο!
Υλικά:
1 στήθος φιλέτο κοτόπουλο
αλάτι
πιπέρι
καυτερή πάπρικα
μουστάρδα
σκόρδο σε σκόνη
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κοτόπουλο σε πολύ λεπτές φετούλες όπως έχουμε στο μυαλό μας τον γύρο.
Όταν το κόψουμε το αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε μουστάρδα, την καυτερή πάπρικα και το σκόρδο και το ανακατεύουμε με τα χέρια (με γάντια πάντοτε) για να πάει παντού.
Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει.
Ρίχνουμε μέσα τον γύρο και τηγανίζουμε μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.
Όταν σερβίρουμε ρίχνουμε λίγο αλάτι ακόμα και λίγη ακόμα καυτερή πάπρικα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου