Κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο
2 κιλά κατσικάκι (εγώ χρησιμοποίησα μπούτι)
4 πατάτες κομμένες (εγώ τις έκοψα κυδωνάτες)
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
μουστάρδα
χυμός από 1 λεμόνι
δενδρολίβανο
ρίγανη
λίγο κρασί
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο ταψί και προσθέτουμε και περίπου μισό ποτήρι νερό. Καλύπτουμε με λαδόκολλα και από πάνω αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σκεπασμένο για 1.5 ώρα στις αντιστάσεις πάνω κάτω στους 220 βαθμούς. Μετά αφαιρούμε το κάλυμμα και αφήνουμε να ψηθεί ξεσκέπαστο για να πάρει χρώμα. Θα χρειαστεί περίπου 45'-1 ώρα ανάλογα τον φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου