Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Σολομός με ξύδι μπαλσάμικο

Ψητός σολομός




Πολύ απλή συνταγή και εγγυημένα νόστιμη.












Υλικά:
Φιλέτο σολομού κομμένο σε λωρίδες
Αλάτι
Ξύδι μπαλσάμικο
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Κόβουμε το φιλέτο σε λωρίδες και αφαιρούμε τα κόκαλα που έχει.
Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά το ψάρι.
Σε ένα αντικολλητικό σκεύος ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε να κάψει.
Βάζουμε τον σολομό στο από την πλευρά της πέτσας. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε.
Σβήνουμε με ξύδι μπαλσάμικο και αφήνουμε να το πιει και να γλασάρει.
Αλατίζουμε και αποσύρουμε.

Τόσο απλά.

Μπορείτε να βάλετε προαιρετικά σε αυτή τη συνταγή και μέλι αλλά εγώ τον προτιμώ άγλυκο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου