Αρακάς
Μισό κιλό αρακάς
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα σε ροδέλες
1 καρότο σε ροδέλες
1 πατάτα κομμένη σε κύβους
λίγος άνηθος
1 κύβος βοδινού
μισό κουτί χυμός τομάτας
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τον αρακά. Τα ανακατεύουμε και ρίχνουμε τον χυμό τομάτας. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και βάζουμε νερό και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει (όχι να λιώσει) ο αρακάς και να έχει πιει τα νερά του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου